top of page

Voedsel

Wij voeren onze poedels vers vlees.
Vers vlees is een complete diepvries voeding voor honden.
Kwaliteit staat voorop bij Vers vlees en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

De kwaliteit van Vers vlees heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen.
Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Vers vlees. Daarnaast wordt Vers vlees met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Vers vlees zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.

Huisdierenbezitters raken steeds meer overtuigd van het feit dat er een relatie bestaat tussen voeding en gezondheid. Voor carnivoren, de verzamelnaam voor vlees-/ en prooieters, geldt dat zij dagelijks verse voeding nodig hebben. Gekookt, gebakken of anderszins verhitte voeding past niet bij de dagelijkse voedingsbehoefte van deze groep dieren. 

Het lichaam van het dier functioneert optimaal als het ‘levend voedsel’ krijgt. Onder levend voedsel voor carnivoren verstaan we vers spiervlees, rauwe botten, vers orgaanvlees en verse groenten.

Indien het lichaam continu ‘dood voedsel’ krijgt zal het hier op den duur last van krijgen. Dit kan zich onder andere uiten in verminderde weerstand en tal van (chronische) aandoeningen. Uitgebalanceerde verse voeding voor carnivoren zorgt ervoor dat het lichaam goed gevoed wordt en beschikt over veel energie. ‘Dood voedsel’ vergt van het lichaam energie voor de vertering. Omdat het voedsel niet aansluit bij de natuurlijke behoefte van carnivoren levert het inwendige stress op aan de spijsverteringsorganen die hierdoor minder goed hun werk zullen gaan doen op termijn. Uiteindelijk resulteert dit in o.a maag-/darmklachten, huidproblemen, suikerziekte, verminderde weerstand etc.

Opvallend is dat dieren die dagelijks Vers vlees eten zich stukken vitaler voelen, een glanzende en volle vacht krijgen, heel weinig ontlasting produceren en intens genieten van hun voorgeschotelde portie voer. 

bottom of page