top of page

Wij streven naar poedels met een goede gezondheid en een sociaal karakter.
Maanden van tevoren wordt besloten welke teef gedekt gaat worden door welke reu. Wij kijken dan zoal naar: past het uiterlijk bij elkaar, en het karakter. Onze honden worden ondere andere getest op: Zie waar moet een poedel op getest worden. Dit houdt helaas niet in dat het uw hond later niet kan overkomen, maar de kans is hierdoor kleiner.
De pups groeien op in de woonkamer, zodat ze vanaf de eerste dag opgroeien in het gezin. Vanaf een week of 2 als de oren en oogjes van de pups opengaan spelen wij elke dag een andere geluiden cd af. Met geluiden zoals: Onweer, Vuurwerk, Auto's, Gillende kinderen, Schoten en ga zo nog maar even door. Mijn idee is als de pups al deze geluiden horen terwijl ze veilig en vertrouwd bij hun moeder zijn ze deze geluiden niet als raar en eng gaan beschouwen maar als normaal. Als de pups 6 weken zijn en hun eerste enting hebben gehad gaan ze mee "de wijde wereld" in. Vanaf de zesde week begint de zo geheette socialisatie periode, wij nemen ze dan in ieder geval mee naar:
- De markt,
- De winkels,
- De hondenschool,
- Een verzorgingshuis,
- Het bos.
- Puppy playground
- Kinderboerderij
Persoonlijk vind ik socialisatie heel belangrijk en doe ik ook mijn uiterste best om alle pupjes zo goed mogelijk te socialiseren. 
Onze pups zijn zo optimaal mogelijk gesocialiseerd. U zult nu wel begrijpen hoeveel tijd en zorg er in de pups gaat zitten.

wij spenen onze pups af op vers vlees vanaf een week of 3 beginnen wij met tartaar, gaat dit goed gaan ze op de fijngemalen vleesvoeding over. Wij hebben wel altijd brokjes ook ter beschikking staan die goed samengaan met het verse vlees dat wij voeren, zodat als de nieuwe eigenaren geen vers vlees willen voeren ze wel gewend zijn om brokjes te eten. 
Onze pupjes worden geënt op 6, 9 en 12 weken.
Onze pupjes worden ontwormd op 3, 6, 9 en 12 weken. 
Onze pupjes worden gechipt vanaf een week of 5.
Onze pupjes mogen het nest verlaten als ze 9 weken oud zijn, voor het buitenland geldt de 15 weken regel. 
 

Wij zijn selectief in het zoeken naar goede tehuizen voor onze pupjes.
Wij beantwoorden geen mailtjes waar alleen vragen over prijzen worden gesteld!!!

Wij verkopen al onze pups met een overeenkomst waarin rechten en plichten van de fokker en nieuwe eigenaar zijn vastgelegd.

Wat wij graag willen weten van u is;

• Wie bent u en wat is uw thuis situatie.
• In wat voor woonomgeving woont u.
• Heeft u al ervaring met honden, heeft u zelf honden en wat voor ras heeft u dan.
• Graag een volledig adres en of website.
• Zoekt u een huis of show hondje
• Waarom een reutje of teefje en waarom een poedel
 

Onze zorg houdt niet op als de pups met de eigenaar mee gaan. Mocht u vragen of problemen hebben dan zijn wij telefonisch of per e-mail te bereiken om u advies te geven. Als de hond onverhoopt herplaats zou moeten worden, dan staan wij u graag bij. Maar vooral ook de leuke dingen horen wij natuurlijk graag !!!!

Wilt u meer weten over onze pups dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij hopen dat deze uitleg het plezier waar mee wij fokken aangeeft.

klik hier voor onze koopovereenkomst. 

21-11-18-5018.jpg
21-11-18-5018.jpg
bottom of page