top of page

Tips

 

* Laat uw Hond goed uit voor u hem naar de hondenkapsalon brengt. De behandeling zal enige uren in beslag nemen en het is vervelend als de hond zijn behoefte zolang op moet houden.
* Breng uw hond nooit met een volle maag.
* Probeer uw hond zo droog mogelijk naar de hondenkapsalon te brengen, aangezien een natte hond niet behandelbaar is.
* Overleg eerst met de hondenkapsalon als u van plan bent uw hond voor zijn behandeling in bad te stoppen. Veel vachten zijn namelijk moeilijk behandelbaar na een recente wasbeurt.
* Indien uw hond een medische afwijking heeft en/of een besmettelijke aandoening ( kennelhoest, ringworm e.d. ) en/of loops is, willen wij dat graag van tevoren weten.
* U dient zich gedurende de duur van de behandeling telefonisch bereikbaar te houden, zeker rond de vooraf af gesproken tijd.
* De eigenaar mag tijdens de behandeling niet aanwezig zijn in de werkruimte. ( honden kunnen zich dan onrustig gedragen en daardoor moeilijker te behandelen zijn. ) U kunt gerust wachten in de wachtkamer, onder het genot van een kopje koffie.
* Mocht u niet op een afspraak aanwezig kunnen zijn, laat het ons dan liefst 24 uur van tevoren weten.
* Mocht u niet tevreden zijn vertel het ons wij kunnen uw klachten verhelpen, mocht u wel tevreden zijn vertel het anderen.
* U kunt het beste het afscheid kort houden omdat u hond anders onzeker wordt.
* U kunt het beste uw pup zo vroeg mogelijk laten wennen aan de hondenkapsalon.
* Alle shampoo´s en producten die wij in de hondenkapsalon gebruiken verkopen wij tevens in de hondenkapsalon
* U kunt altijd terecht bij ons voor advies.

bottom of page