top of page
Juryleden
romanakania.jpg

Romana Kania

De Tsjechische Kania Romana is de eigenaar van een succesvolle salon in Praag. Ze heeft meerdere gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen, naast de awards Best in Show en Best allround Groomer tijdens Europese en Amerikaanse wedstrijden

Romana heeft in 2005 het Oster Tournament of Champions gewonnen met een Bichon. Als enige Europese trimster is zij tweemaal europees kampioen geworden. Dit behaalde zij met een Poedel en Bichon en een Schnauzer en Amerikaanse Cocker Spaniel. Ze werd beste Tsjechische trimster elke keer dat ze in de gelegenheid was om mee te doen.

Romana is een van de oprichters van de Tsjechische trimmersverenigiging en ze is natuurlijk lid van EGA.

Romana geeft seminars en demonstraties op trimgebied in de Tsjechische Republiek en ver daar buiten.

Ze heeft veel artikelen geschreven over trimmen in de Tsjechische hondenbladen. Als poedeleigenaar heeft ze plezier in het trainen van agility en het showen van haar eigen middenslag Poedels. In 2014 werd tijdens de wereldshow in Helsinki haar hond BOB en geselecteerd in de groep.

Romana zal tijdens Around the Clock de volgende klassen jureren: intermediateklasse, plukken, overige kniprassen, estafette wedstrijd, Spaniels en Setters, salon en kruisingen, Poedels, beginnersklasse

34688026_179799756015500_214609170063897

Kitty Dekeersgieter

De ons zeer bekende Kitty Dekeersgieter is altijd bezig om het leven voor ons trimmers beter te maken. Is het niet via haar groothandel Transgroom dan wel door het wereldwijd jureren van trimwedstrijden en het geven wan workshops en seminars van Rusland tot Azië. In haar eigen wedstrijdcarrière won ze vele medailles en als hoogtepunt noemt zij de titel "Wereldkampioen Poedeltrimmen'' en de zeer gewaardeerde 'Cardinal Chrystal Achievement Award' voor bester internationale trimmer, uitgeloofd tijdens Intergroom USA. Haar doel is om trimmers te trainen, aan te moedigen en de trimindustrie te verbeteren.

 

 

 

Tijdens Around the Clock zal Kitty de volgende klassen jureren: intermediateklasse, plukken, overige kniprassen, estafette wedstrijd, Spaniels en Setters, salon en kruisingen, Poedels, beginnersklasse

36399728_10156779001899467_2448175382134

Denys Lorrain

Denys startte zijn trimcarrière in 1989 en in 1991 was hij de Franse trimmer van het jaar, won de Europese titel met een Poedel in 1992 en werd lid van het Franse team voor wereldteamwedstrijd in New York in 1996. Naast vele medailles won hij onder andere de titel 'Best International Groomer' tijdens Intergroom en was hij ook winnaar van het Oster Tournament of Champions. Als specialist in plukken en knippen besloot Denys zijn wedstrijdcarrière in 2002 door in Barcelona Best in Show te winnen met een Grote Poedel.

Sinds 2000 is Denys ambassadeur voor Oster.

Van Frankrijk verhuisde hij naar Italië waar hij de inmiddels beroemde Sliceykennel opende. Hij fokt Lakeland en Fox Terriers draadhaar, naast Cockers en Poedels. De terriers scoren hoge ogen op trimwedstrijden tijdens comformatieshows. Denys is vice-president van de EGA en als allround jurylid en jury-instructeur bezoekt hij vele landen. Van Taiwan, USA, Canada, Rusland, Oekraïne, Australie tot natuurlijk veel Europese landen. Denys is ook een graag gezien instructeur en examinator voor het EGA Master Degree.

Trimmen is een kunstvorm in zijn ogen en hij munt uit in de lessen die hij geeft aan gevorderde en beginnende trimmers over de hele wereld. Doordat hij veel talen spreekt is hij zeer toegankelijk om een praatje aan te knopen over honden in het algemeen en trimmen in het bijzonder.

Denys zal tijdens Around the Clock de volgende klassen jureren intermediateklasse, plukken, overige kniprassen, estafette wedstrijd, Spaniels en Setters, salon en kruisingen, Poedels, beginnersklasse

18301902_1436149279774699_58241644955109

Tanja van der Voren - Traa

Tanja (1975) is autodidact trimster. Zij heeft zich sinds 2003 fulltime gericht op het trimmen van honden. Het creatieve bloed stroomt in haar aderen doordat ze is opgegroeid in een zeer creatieve familie, haar broer heeft al 25 jaar een mooie carrière als tatoo artist, en ze wilde al gauw 'meer' dan een rechttoe recht aan net geknipt hondje.

De modeldogs waren hetgeen zij zich volledig op kon uitleven en waar ze zonder enige beperking met kleur en attributen aan de slag kon gaan. Haar inspiratie vond zij onder andere bij Jolanda Roos en Su Eld Weaver.

 

Tanja heeft demonstraties gegeven in heel Europa en met haar creatie ('True Colours Flowerdog') behaalde ze een prachtige eerste plaats tijdens het internationale contest door Opaws en Groomer to Groomer. Ze behaalde ook meerdere eerste plaatsen tijdens trimwedstrijd als Groomania, Groom Art en Around the Clock.

 

Afgelopen jaar stond in het teken van workshops om zo haar bevlogenheid op dit gebied door te geven aan anderen.


We zijn blij dat Tanja dit jaar onze modeldogwedstrijd wil jureren!

bottom of page